Je dak Ontmossen - Doe het zelf

Als op een dak nu pannen of kunstleien liggen. De meeste van deze daken krijgen door verwering en mosgroei een lelijk uiterlijk. Gelukkig kan je gemakkelijk je dak renoveren zodat je dak er weer als een nieuw dak uitziet. Buiten het feit dat je hele woning meteen een veel mooiere uitstraling heeft is er nog een voordeel. Gebruik de juiste producten op de juiste manier, dan ben je zeker van een duurzaam en prachtig gerenoveerd dak.

Veiligheid.

Begin bij het begin. Denk om je eigen veiligheid. Je zal heel wat tijd op het dak doorbrengen en elke stap die je zet houdt gevaar in. Het komt er dus op aan om voor het juiste materiaal te kiezen, er juist mee om te gaan en vooral: constant geconcentreerd en voorzichtig te blijven. Je kan op een veilige manier met ladders werken, maar het is nog veel beter om een hoogtewerker te huren. Je kan heel het dak doen zonder ook maar één keer op het dak uit de kooi te moeten komen. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing van zo’n machine en zorg ervoor dat je de bediening onder de knie hebt voor je vlak boven je dak gaat hangen.

Ontmossen doe het zelf

Antimos Producten

Antimos produkt.

Antimosproduct: Dit zijn producten voor het verwijderen van groenaanslag zoals mossen en algen. Antimos producten zijn uiterst geconcentreerd en dienen aangelengd te worden met water, dit hangt van de hoeveelheid mossen en algen af.

Antimos primer.

Deze primer antimos zorgt voor een optimale hechting van de verf.
Deze vangt het poreus geworden oppervlak op van mosgevoelige dakbedekking en heeft naast zijn verhardende werking ook nog een moswerende werking.

Antimos producten

Text Size
vrijdag, februari 15, 2019

Member Login